Skip to main content
x
wst

Wist je dat je...

... veel geld kan uitsparen door wegwijs te worden in de tools die gratis te vinden zijn op het internet.

Waardevolle tips

Zo net voor nieuwjaar, dachten we zo bij onszelf.  Laat ons eens een nieuwe rubriek starten en laat ons die "Wist je dat je..." noemen.  Zomaar gratis tips waarmee je budget kan besparen.

Dat is één van onze goede voornemens voor 2018! We beginnen er alvast nu aan met de eerste en laatste tip van 2017 over hoe je zelf infographics kan maken.

Wel, dat kan heel eenvoudig. Hier is tip nummer 1: neem een kijkje op www.canva.com. Je vindt er niet alleen terug hoe je sexy  infographics maakt, maar ook hoe je zelf banners kan maken voor bijvoorbeeld voor Facebook, Twitter enz... en dat zonder te worstelen met formaten en pixels. Je vindt er de banners in het juiste formaat en je kan direct aan de slag met stockbeelden, prachtige voorbeelden voor lettertypes, opmaken enzovoort.

In het nieuwe jaar komen we naar je toe met praktische tips en how-to's over alle tools die we zelf gebruiken. En als wij ze goed vinden en blijven gebruiken, dan laten we het jou alvast weten. Gebruik jij tools waar je zeer tevreden over bent en die je graag wil delen met je collega's hier op onze site? Laat het ons dan zeker weten!

En voor we het vergeten: onze beste wensen voor het nieuwe jaar!