Skip to main content
x

Values Media is opgericht met als doel een maatschappelijke beweging van positiviteit op gang te brengen door al de warme energie van non-profit organisaties samen te brengen en zo meer zichtbaarheid te geven. We willen mensen en organisaties via de positieve verhalen verenigen tot een zichtbare en hoorbare kracht als tegengewicht voor de alom tegenwoordige negativiteit en het declinisme van vandaag.

Values Media ontwikkelt een dienstenpakket voor non-profit organisatie in 5 domeinen:
Media, Marketing & Storytelling, Acquisitie, Data & Privacy,  Content productie

Met de opbrengsten uit deze 5 business units willen we deze 3 grote doelstellingen realiseren:

Professionele ondersteuning

Het Values Fonds helpt non-profit organisaties, waardengedreven bedrijven en culturele ondernemers hun verhaal op een professionele manier te vertellen en hun werking te professionaliseren. 

Een cross mediaal mediaplatform voor non-profit organisaties

Values Media maakt de warme en positieve energie zichtbaar met Values Magazine, het cross mediale mediaplatform voor non-profitorganisaties en waardegedreven uigevers. Zij kunnen hun waardevol en inspirerende verhalen publiceren zonder zelf zwaar te moeten investeren en met de technische ondersteuning en marketing door Values Media. Het publiek kan de verhalen vinden, 24/7, ongeacht tijd, plaats of onderwerp.

Een zichtbare en hoorbare kracht van positieve verhalen

We brengen een maatschappelijke beweging van positivisme op gang door al de warme energie van non-profit organisaties meer zichtbaar te maken en de organisaties meer kracht te geven. Het Values Fonds verenigt organisaties, particulieren en ondernemers tot een zichtbare en hoorbare kracht als tegengewicht voor de negativiteit en declinisme.